Restricţii de circulaţie pe DN 1, la Predeal. Până joi se va lucra la asfaltarea celui mai circulat drum din ţară

Restricţii de circulaţie pe DN 1, la Predeal. Până joi se va lucra la asfaltarea celui mai circulat drum din ţară

Restricţiile vor fi ridicate în fiecare zi, după ora 17.00. Foto: Arhivă

Traficul rutier se desfăşoară restricţionat pe DN 1, la intrarea în judeţul Braşov dinspre Azuga,  după ce luni dimineaţa au început lucrările de asfaltare a zonei care era degradată.

Drumarii braşoveni au început din această dimineaţă o serie de lucrări de asfaltare pe DN 1, în zona Predealului. Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Braşov, Horia Stancu, ne-a declarat că respectivul tronson, de la intrarea în judeţ până la pasajul din Predeal, era destul de degradat, astfel că se va turna covor asfaltic pe porţiuni mai mari.
 
„Asfaltul prezenta faianţări pe suprafeţe mai mari, astfel că exista riscul ca degradările să se accentueze pe perioada sezonului rece. Vom turna covoare asfaltice pe suprafeţe mai mari, de câte 500 de metri, iar pentru a putea derula lucrările în condiţii optime se va circula restricţionat pe câte un sens de mers, traficul fiind dirijat cu semafoare”, a explicat Horia Stancu. Restricţii vor fi doar până joi, de dimineaţă de la ora 8.00 şi până la ora 17.00. Seara şi noapte se va circula în condiţii normale. 
 
Citeşte şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: