REPARTIZARE LICEU 2013. Părinţţii şi elevii din Braşov pot afla liceele la care au fost admişi copiii. S-au afişat rezultatele finale

REPARTIZARE LICEU 2013. Părinţţii şi elevii din
Braşov pot afla liceele la care au fost admişi copiii. S-au afişat rezultatele
finale

Elevii pot afla la ce liceu au intrat. FOTOArhivă.

Repartizare liceu 2013/ Părinţii şi elevii pot consulta situaţia la nivel naţional pe site-ul admitere.edu.ro. Afişarea listelor cu elevii repartizaţi se va face miercuri şi la sediul şcolii generale absolvite, dar şi la licee.

Rezultatele finale şi repartizarea la sunt afişate pe www.edu.ro. La Braşov, la  matematică s-au luat cele mai mari note. Au fost 362 de note de 10.00, în timp de la română au fost doar 30. 807 candidaţi au luat note între 9,00 şi 9,99 la matematică şi 623 candidaţi au luat note între 9,00 şi 9,99 la română. Pentru filiera teoretică sunt disponibile 1.904 locuri (1.260 - real şi 644 - uman), pentru cea tehnologică, 2.296 de locuri (1.204 profil tehnic, 700 - servicii şi 392 - resurse naturale şi protecţia mediului). Pentru cea vocaţională sunt 224 de locuri (profilul sportiv - 56, arte vizuale - 84, teologic -56, muzică - 28), ce vor fi ocupate, tot în baza mediei de admitere, de cei care au susţinut probele de aptitudini.

În perioada 17-26 iulie 2013, absolvenţii depun dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi, potrivit metodologiei de admitere la liceu.

Actele necesare la înscriere:

  *  cererea de înscriere;
  *  cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată;
  *  adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a;
  *  foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);
  *  fişa medicală.

A doua etapă de înscriere la liceu
 

La a doua etapă a repartizării computerizate participă candidaţii din seria curentă, indiferent de vârstă, şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013 - 2014, şi care au participat şi au rămas nerepartizaţi după prima etapă, sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapă de admitere.
Aceştia completează fişa de opţiuni în perioada 17-22 iulie 2013, la şcolile generale de provenienţă sau la centrul special de înscriere pentru candidaţii din alte judeţe. Repartizarea computerizată şi afişarea listelor se face în data de 25 iulie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: