Reîncepe coşmarul pe DN1! Se reiau lucrările la podul de la Predeal

Reîncepe coşmarul pe DN1! Se reiau
lucrările la podul de la Predeal

Pe DN1 se aşteaptă să se formeze coloane mari de maşini. FOTOArhivă.

CNADNR a anunţat că va realua lucrările la podul de la Predeal şi că în zonă vor fi restricţii. Lucrăriel au fost întrerupte pe perioada concediilor după ce se ajunsese ca maşinile să facă şi trei ore între Predeal şi Sinaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit comunicatului de presă „ CNADNR SA reia lucrările de reabi litare a podului, fapt ce va crea disconfort participanţilor la trafic şi timpi de aşteptare mai mari, dar trebuie să înţelegem cu toţii că acest pod trebuie reabilitat pentru asigurarea siguranţei circulaţiei şi a confortului utilizatorilor. CNADNR SA consideră că această perioadă este cea mai bună pentru realizarea lucrărilor şi face un apel la conducătorii auto să înţeleagă că disconfortul creat de lucrări este temporar şi că la finalizarea lucrărilor, circulaţia pe pod se va desfăşura în condiţii de siguranţă şi confort foarte bune“.

Astfel în perioada 15.09.2015 – 15.11.2015, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni ora 06.00  şi vineri ora 14.00, traficul rutier se va desfăşura restricţionat pe o singură bandă.  Restricţiile vor fi valabile şi în unele weekenduri.

Dacă trebuie să mergeţi de la Braşov spre Ploieşti, Aeroportul Otopeni sau Bucureşti nu alegeţi DN1 în această perioadă deşi este ruta cea mai scurtă. Ca să scăpaţi de multă bătaie de cap mergeţi direct pe DN1 A chiar dacă veţi da aici de foarte multe tiruri şi de două semafoare în zona Cheia-Vălenii de Munte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: