Reguli noi de circulaţie, de luna viitoare, în Centrul Civic

Reguli noi de circulaţie, de luna viitoare, în Centrul Civic

Noul sens giratoriu ar trebui finalizat până la finele lui octombrie. Foto: Stelian Grăjdan

După finalizarea sensului giratoriu de la „Trei Alimentare", şoferii vor putea ajunge direct de pe strada Zizinului pe Calea Bucureşti şi de asemenea, accesul pe strada Toamnei va fi dirijat mai bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată,  de pe B-dul 15 Noiembrie se va putea intra direct pe str. Toamnei, pe breteaua la stânga sau se va putea face sensul giratoriu şi se va ajunge pe strada Zizinului sau pe benzile de pe partea dreaptă a străzii Toamnei, accesul spre Hărmanului fiind astfel mult mai facil. Şi cei care veneau dinspre Judeţean vor ajunge mult mai uşor pe strada Nicolae Titulescu şi nu vor mai trebui să facă un ocol de aproape doi kilometri ca până acum. „Lucrarea ar trebui finalizată în 20 octombrie, după cum am stabilit cu constructorul şi reţeliştii. Totul, însă, depinde şi de factorii de mediu, care ar putea grăbi sau întârzia lucrările. Prin acest nod de circulaţie, a fost sistematizat traficul de pe toată Calea Bucureşti", a declarat viceprimarul Miklos Gantz, citat de bzb.ro.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările