Reguli noi de circulaţie la intersecţia Căii Cristianului

Reguli noi de circulaţie la intersecţia
Căii Cristianului

Circulaţia în zonă va fi resistematizată. FOTObzb.ro.

Ţinând cont că tronsonul III din ocolitoare, care leagă DN 13, din zona Stupini, cu DN 1, spre Ghimbav, şi DN 73, spre Bran, este aproape finalizat, edilii au efectuat câteva lucrări de sistematizare la intersecţia Căii Cristianului (DN 73) cu strada Ioan Clopoţel.

Din DN 73 pe sensul de mers spre Cristian a fost amenajată o bandă de decelerare (la dreapta) spre Ioan Clopoţel, astfel ca să nu se creeze blocaje în trafic. Totodată, şi la ieşirea din Ioan Clopoţel spre Cristian a fost amenajată o bandă de accelerare, astfel ca şoferii care vin dinspre ocolitoare să nu fie nevoiţi să aştepte pentru a ieşi în DN 73. Nu în ultimul rând, pentru a fi evitate ambuteiajele sau chiar accidentele, pe Calea Cristianului dinspre Piteşti, a fost amenajată o bandă pentru virat la stânga, urmând să fie trasate şi marcaje în acest sens. Pentru prima dată, pe DN 73 la intrare în Braşov va fi amplasat şi un panou de presemnalizare a direcţiilor pe traseul ocolitoarei, astfel de semnalizări rutiere neexistând până acum ţinând cont că aveam doar „bucăţele” de centură, iar drumul de tranzit va fi semnalizat din timp prin montarea de indicatoare, scrie bzb.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: