Raliul Braşovului modifică circulaţia autobuzelor. Sâmbătă maşina spre Poiana Braşov nu va circula câteva ore

Raliul
Braşovului modifică circulaţia autobuzelor. Sâmbătă maşina spre Poiana Braşov
nu va circula câteva ore

Autobuzele vor avea modificări de traseu. FOTOAndrei Paul.

Raliul Braşovului aduce modificări în circulaţia autobuzelor. Vineri după-amiază acestea nu vor mai opri în Livada Poştei, iar sâmbătă autobuzul spre Poiana Braşov nu va circula timp de câteva ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 31 martie şi sâmbătă, 01 aprilie vor fi operate câteva modificări în ceea ce priveşte traseul autobuzelor din cauza desfăşurării Raliului Braşovului

Astfel, vineri, în intervalul orar 18.15 - 22.00, respectiv pe perioada în care se va desfăşura o probă specială pe Bulevardul Eroilor, circulaţia autobuzelor de pe liniile 1, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face de la staţia ”Sanitas” pe Strada Vlad Ţepeş, fără a se mai ajunge în capătul de linie Livada Poştei. În acest sens se va înfiinţa o staţie temporară pe Strada Vlad Ţepeş, în vecinătatea Teatrului Dramatic.

În acelaşi interval orar menţionat, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare dinspre zona Bartolomeu spre cartierul Astra, vor circula pe traseul: Stadionul Municipal – Calea Făgăraşului – Strada Stadionului – Bulevardul Griviţei – Bulevardul 13 Decembrie - Strada Castanilor – Bulevardul 15 Noiembrie 1987, iar apoi pe traseul obişnuit, până la capătul de linie ”Roman”.

Sâmbătă, 1 aprilie, între orele 15.40 – 18.00, va fi închis DN 1E (Drumul Poienii), astfel că va fi sistată circulaţia autobuzelor pe linia 20. Ultimele plecări în cursă înainte de oprirea circulaţiei vor avea loc la orele 15.00, din ambele capete de linie. În cursul zilei de sâmbătă, începând de la orele 10.00, autobuzele de pe linia 50, în capătul de linie din Livada Poştei, vor opri la peronul imediat următor celui din faţa Casei Băiulescu.

     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: