Primul magazin Farmec s-a deschis în Piaţa Sfatului

Primul magazin Farmec s-a deschis în Piaţa Sfatului

Magazinul s-a deschis în Piaţa Sfatului. FOTOSimona Suciu

Magazinul oferă peste 400 de produse şi, în premieră, pe lângă cosmetice, aici puteţi găsi şi produse necesare pentru curăţenie locuinţei. De asemenea braşovenii vor beneficia şi de teste gratuite ale tipului de piele.

Braşovenii care vor trece pragul magazinului din Piaţa Sfatului vor beneficia gratuit de teste de dermoanaliză a tipului de ten. Prin acest test oamenii pot afla  nivelul de elasticitate şi hidratare al pielii, nivelul de sebum, dar şi gradul de pigmentare al pielii. Astfel vor putea alege exact ce produse li se potrivesc în cunoştinţă de cauză. De asemenea până în 9 octombrie clienţii beneficiază de o reducere de 20% la toate produsele din magazin.

Farmec este o companie 100% românească, cu o experienţă de peste 150 de ani. Produsele Farmec se vând atât în România, cât şi în 30 de ţări europene. Compania are 10 magazine proprii în ţară.  „Inaugurarea primului magazin din Braşov face parte din strategia de extindere a companiei. Ne-am propus ca până la finele anului să investim 200.000 de euro în extinderea şi modernizarea magazinelor din ţară“, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările