Primăria scoate la licitaţie locurile de parcare neocupate

Primăria scoate la licitaţie
locurile de parcare neocupate

În Braşov sunt amenajate peste 42.000 de locuri de parcare. FOTOArhivă.

Primăria Braşov va scoate la licitaţie, începând de luni, locurile pentru care titularii nu şi-au plătit abonamentul, dar şi pe cele care nu au fost până acum ocupate.

Luni de la ora 10.00, braşovenii care locuiesc în Astra I, între Calea Bucureşti numere impare – Saturn – Marte – Zizinului numere pare, inclusiv zona Popa Şapcă, dar şi cei din zona Drumul Cernatului (foto), în afară de cei care locuiesc pe Drumul Cernatului la numerele 30, 32, 34 şi strada Zizinului nr.113, 115, 146 şi 148 sunt aşteptaţi la Primărie pentru a-şi închiria un loc de parcare de reşedinţă. Dacă după această licitaţie nu se vor găsi doritori pentru toate locurile, cele rămase libere vor fi transformate în locuri cu plată. 

Licitaţiile de reatribuire vor continua după Paşte, pe 28 aprilie, când de la ora 10.00 este programată procedura de atribuire în cartierul Astra II, între Calea Bucureşti numere pare - Berzei - Zorilor - Carpaţilor numere impare. Pe 5 mai, se vor face atribuiri în cartierul Florilor (fără Albăstrelelor numere pare, Alexandru Vlahuţă nr. 32 şi Bujorului nr. 21), cartierul Craiter şi cartierul Scriitorilor (fără strada Brînduşelor nr. 3 - 9 şi Zizinului nr. 1 - 13).

Pe aceeaşi temă:

Prima parcare a viitorului se face la Spitalul Militar

Ce investiţii face Primăria în 2014

Braşovul va avea trei autrostrăzi în 2018

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: