Primăria va marca locurile de parcare închiriate după demontarea triunghiurilor galbene

Primăria va marca locurile de
parcare închiriate după demontarea triunghiurilor galbene

Cine nu va respecta semnalizările din parcări va fi amendat. FOTOArhivă.

Mulţi braşoveni au reclamat faptul că odată cu demontarea dispozitivelor de parcare se va instaura haosul şi fiecare va parca unde va apuca. Edilii spun că vor lua măruri pentru ca locurile de parcare să fie respectate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria a decis că toate tringhiurile galbene care blochează locurile de parcare trebuie demontate chiar dacă locul este închiriat şi plătit. Cine nu respectă această directivă va fi amendat cu 2.000 de lei. Decizia a stârnit nemulţumire printre braşoveni şi mulţi dintre ei şi-au vărsat oful pe pagina de facebook a Primăriei. Oamenii cer în primul rând să fie despăgubiţi. Fiecare a plătit 120 de lei pe acel triunghi, montarea lui fiind cerută tot de primărie.

În plus, oamenii care îşi găsesc ocupat locul de parcare trebuie să sune acum la poliţie şi să aştepte sosirea agentului. Pe de altă parte, cel care ocupă un loc nu are de unde să ştie că acesta este închiriat, dar s-ar putea trezi cu maşina ridicată. Primăria a găsit o soluţie pentru a evita problemele.

„Considerăm că braşovenii sunt la fel de civilizaţi ca orice alţi cetăţeni europeni şi vor respecta semnalizările din locurile de parcare. De săptămîna viitoare, de la intrarea în vigoare a acestui Regulament, toate parcările de reşedinţă vor fi marcate vertical şi orizontal şi nu se va mai permite montarea dispozitivelor de blocare“, a declarat purtătorul de cuvînt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, pe site-ul de facebook al Primăriei. Deocamdată nu se spune nimic despre despăgubirea braşovenilor care au montat pe banii lor triunghiuri galbene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările