Premiaţi de Preşedinte. Doi angajaţi ai ISU Braşov au primit distincţii din mâna lui Klaus Iohannis

Premiaţi de Preşedinte. Doi angajaţi ai ISU Braşov au primit distincţii din mâna lui Klaus Iohannis

Plutonierul adjutant şef Lidia Bălan a primit o distincţia din partea preşedintelui Klaus Iohannis FOTO Ioan Buciumar

Doi angajaţi ai ISU Braşov au primit „Meritul Sanitar”Clasa a III-a cu însemne pentru militari din partea Preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi angajaţi ai ISU Braşov au primit distincţii din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis. Plutonierul adjutant şef Lidia Bălan (subofiţer în cadrul Centrului Operaţional Judeţean) şi plutonier adjunct şef Cătălin Ciorescu (paramedic SMURD) au fost recompensaţi cu medalia „Meritul Sanitar” Clasa a III-a cu însemne pentru militari. 
 
Distincţiile au fost acordate în semn de apreciere pentru importanta contribuţie şi profesionalismul dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 
 
„Aceste recompense le-au primit ca urmare a implicării şi a profesionalismului de care au dat dovadă în timpul exercitării actului medical. Ar fi meritat, poate, întreg colectivul Inspectoratului să fie premiat într-un fel sau altul, dar, la un moment dat, cu siguranţă că toţi vor fi recompensaţi”, a declarat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov. 
 
Pentru Lidia Bălan, întâlnirea cu preşedintele României a fost una extrem de emoţionantă. 

„Mă simt mândră de această distincţie pe care am primit-o şi vreau să vă spun că tot ceea ce fac, fac cu dăruire şi implicare. Fără implicare n-aş fi putut să duc la bun sfârşit proiectele pe care le-am făcut în cadrul Inspectoratului”, a spus plutonier adjutant şef Lidia Bălan. 
 
Angajata ISU Braşov spune că distincţia primită este meritul întregii echipe din care face parte şi nu ar fi putut realiza nimic fără colegii ei. Subofiţerul a dezvăluit şi care este proiectul de suflet pe care le-a dezvoltat la Centrul Operaţional Judeţean Braşov. 
 
„Ce m-a marcat şi pot să spun că sunt mândră este faptul că am avut posibilitatea de a participa, în 2016, la proiectul de elaborare a ediţiei a doua a manualului de prim ajutor calificat”, a mai spus subofiţerul ISU.
 
Lidia Bălan mai are un proiect drag, prin care au fost aduse la ISU Braşov motociclete pentru intervenţii în zonele în care este dificil să se ajungă cu alte mijloace de transport. Activitatea ISU Braşov este apreciată şi la nivel naţional, fapt care se vede din numărul mare de distincţii primite de angajaţi.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările