Pregătire gratuită pentru Bacalaureat la Universitatea Transilvania

Pregătire gratuită pentru Bacalaureat la Universitatea Transilvania

Cursurile vor fi predate de profesori au Universităţii Transilvania.

Universitatea Transilvania din Braşov, prin Facultatea de Litere şi Facultatea de Matematică şi Informatică, organizează, şi în anul universitar 2018-2019, pregătire pentru examenul de Bacalaureat. Totul este gratuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat sunt organizate gratuit la disciplinele Limba şi literatura română (în corpul T al universităţii, b-dul Eroilor nr. 25) şi Matematică (în corpul P al universităţii, str. Iuliu Maniu nr. 50).

Pregătirea este concepută sub forma unor module interactive, ce vor fi susţinute de profesori renumiţi din universitate, începând din 01.03.2018 la Matematică şi din 23.02.2018 la Limba şi literatura română. La matematică se vor desfăşura cursuri de algebră, de analiză matematică, trigonometrie sau geometrie, iar la română se va pune accent pe formarea şi antrenarea capacităţii de argumentare pe texte, pe retorică şi comunicare, încercându-se astfel să se răspundă tuturor nelămuririlor elevilor participanţi.

Participarea este gratuită şi sunt aşteptaţi elevi din Braşov, dar şi din zonele limitrofe, care pot să îşi aleagă modulul la care participă, în funcţie de propria opţiune. Elevii se pot prezenta direct în amfiteatre, conform calendarului de pregătire care este afişat pe site-ul universităţii, la adresa: http://www.unitbv.ro/InfoPub/PregatireBacalaureat.aspx..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările