Potop la Braşov. Străzile au devenit râuri cu maşini pe post de bărci VIDEO

Potop la Braşov.
Străzile au devenit râuri cu maşini pe post de bărci VIDEO

Braşovul s-a transformat într-un râu în mai puţin de o jumătate de oră. FOTOSimona Suciu

O ploaie torenţială de 45 de minute a transformat Braşovul într-un imens râu învolburat. Canalizarea nu a mai făcut faţă, iar maşinile au intrat în apă până la portiere.

O ploaie torenţială care a început cu puţin înainte de ora 21.00 a tranformat Braşovul într-un mare lac. A turnat cu 40 de litri pe metru pătrat, iar canalizarea nu a mai făcut faţă. Nivelul apei a crescut văzânt cu ochii, iar în unele locul a ajuns şi la un 50 de metri. Şoferii pe care potopul i-a prins în trafic au fost nevoiţi să îşi folosească maşinile pe post de bărci. În unele locuri apa ajungea până la portiere. Unii şoferi mai îndrăzneţi au încercat că facă slalom pe trotuar pentru a evita şuvoaiele de apă. Pietonii s-au ascund pe unde au putut şi chiar şi autobuzele au circulat cu dificultate. A fost cea mai mare furtună de la Braşov din această vară. 

Cele mai mari probleme au fost sub podul de pe 13 Decembrie, sub podul de pe Strada Hărmanului, la stadionul Tineretului, dar şi la intersecţia Vlahuţă cu Hărmanului. Opt echipaje de pompieri au intervenit azi noapte pentru a-i ajuta pe şoferii care au rămas cu maşinile în apă. Mulţi au pierdut numele de înmatriculare. De asemenea militarii au intervenit şi pentru a scoate apa din mai multe subsoluri care au fost inundate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: