Festival culinar caritabil, pe strada Postăvarului. Cele mai renumite restaurante vă vor îmbia cu delicatese unice şi atent pregătite

Festival
culinar caritabil, pe strada Postăvarului. Cele mai renumite restaurante vă vor îmbia cu delicatese unice şi atent pregătite

Evenimentul se va desfăşura pe strada Postăvarului.

În perioada 3-4 august, cele mai apreciate restaurante din Braşov îşi vor muta bucătăriile în stradă şi îi vor îmbia pe trecători cu 30 dintre cele mai gustoase mâncăruri din lume. Gustul Braşovului va fi dezvăluit prin arome apetisante chiar în inima oraşului, pe strada Postăvarului. Evenimentule ste organizat în premieră la Braşov de Hospice Casa Speranţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de două zile, braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi aici cu mâncăruri delicioase, lecţii de gătit, demonstraţii culinare şi degustări de vin. Mâncarea va fi servită pe terasele personalizate ale restaurantelor participante, unde atmosfera va fi întregită de acorduri de vioară şi muzică ambientală. Cei care ajung pe strada Postăvarului pentru a simţi gustul Braşovului vor putea cumpăra bilete de tombolă la care pot câştiga vouchere la restaurantele participante, ustensile de bucătărie şi condimente pentru preparate savuroase.

În plus, participanţii sunt invitaţi să îşi voteze restaurantul preferat, fiind automat înscrişi într-un concurs care are ca premiu o invitaţie de două persoane la o cină elegantă, într-o locaţie exclusivistă, cea care va încheia prima ediţie a Festivalului „Braşovul în bucate“.

Pentru prima dată, duminică, 4 august, Bastionul Ţesătorilor îşi deschide porţile pentru a găzdui acest dineu. Începând cu ora 20.00, restaurantele participante vor oferi aici, un meniu gourmet, alcătuit din trei feluri de mâncare. Mario & The Teachers îi vor încânta pe invitaţi cu acorduri de jazz, iar unul dintre cei mai iubiţi maeştrii bucătari din România va oferi o demonstraţie culinară de excepţie. Pentru că locurile sunt limitate la 12 pentru fiecare restaurant, cei care doresc să guste din delicatesele pregătite cu această ocazie, trebuie să opteze în prealabil pentru unul dintre restaurante şi să cumpere un bilet în valoare de 100 de lei.

Pe aceeaşi temă:

Festival SF la Râşnov

Cursa Trăsniţilor în Livada Poştei

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: