Porţinea din DN 73 dintre Râşnov şi Bran a intrat în reparaţii

Porţinea din DN 73 dintre Râşnov şi Bran a intrat în
reparaţii

Lucrările se desfăşoară pe porţiunea dintre Râşnov şi Bran

Între Râşnov şi Bran se lucrează pe sectoare, iar circulaţia se desfăşoară alternativ.  Drumul este unul dintre cele mai circulate din Braşov, în zilele de weekend fiind tranzitat de peste 15.000 de maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe porţiunea dintre Râşnov şi Bran se lucrează pe sectoare, astfel că pe drum sunt mai multe locuri unde se circulă alternativ. Pe traseul de opt kilometri sunt mai multe Stop-uri, astfel că şoferii trebuie să se înarmeze cu răbdare.

 „Sectorul în cauză are aproximativ 8 kilometri, iar în prezent sunt deschise 4 segmente a câte 500 de metri fiecare. S-a optat pentru realizarea lucrărilor pe segmente scurte, pentru a afecta cât mai puţin traficul rutier. Pe acest sector al DN 73 s-au demontat în primă fază vechile dale de beton, care sunt deteriorate, iar acum se lucrează la refacerea straturilor de la baza a drumului. Toate lucrările sunt atent testate şi controlate de specialişti, astfel încât să nu apară probleme“, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes.

 DN 73 este un drum turistic extrem de important care duce la Râşnov, dar şi în zona Bran-Moieciu. În weekend este traversat de 15.000 maşini pe zi. Anul trecut s-au efectuat la lucrări la Cristian care au dus  la mari blocaje în trafic. Lucrările sunt executate de asocierea de firme AZVI SA - STRACO GRUP SRL - PIOMAR Development – Tractebel.

citeste totul despre: