Poliţistul Cristian Cioacă află în 20 septembrie dacă merge sau nu la puşcărie

Procesul în care este judecat pentru infracţiuni informatice se apropie de final, iar magistraţii vor da sentinţa în data 20 septembrie. Până una alta, poliţistul se declară dezgustat de România şi spune că: „mi-e ruşine că trăiesc în ţara asta!"

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Cioacă a venit, azi, la fel de zâmbitor la termenul din procesul privind infracţiunile informatice, în care este acuzat că a spart căsuţele de e-mail ale Elodiei şi a dat conţinutul lor publicităţii.

La termenul de azi au avut loc dezbaterile, iar procurorii au cerut instanţei condamnarea la închisoare a inculpatului Cioacă Cristian. Avocata poliţistului a creat rumoare în sala de judecată când a declarat că înţelege prin termenul de violarea a intimităţii doar atentarea la corpul unei femei şi nu la o căsuţă de email. Maria Vasii a susţinut că nu există nicio lege în România care să protejeze căsuţele de e-mail şi că acestea sunt protejate de statul California şi de cel Britanic, unde ar trebui să se judece procesul.

Cioacă, o „victimă"

Mai mult, acesta a recurs la victimizarea lui Cristian Cioacă, susţinând că acesta a vrut doar să afle informaţii despre unde s-ar putea afla soţia sa. „Clientul meu este o victimă a sistemului judiciar. Sunt absolut convinsă că starea de fapt nu are nimic de-a face cu acuzaţiile care i se aduc clientului meu",  a spus Maria Vasii, avocata lui Cioacă. Invitat să spună câteva cuvinte, Cristian Cioacă s-a mulţumit să spună doar că „mi-e ruşine că trăiesc în ţara asta". Judecătorul i-a atras atenţia lui Cristian Cioacă despre achitarea decontului de reexaminarea a probelor din dosar, în valoare de 1.000 de lei.

Până la termenul viitor, când va avea loc pronunţarea, procurorii şi avocaţii trebuie să depună la dosar concluziile scrise.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările