Poliţiştul care a atacat o fată de 17 ani din Braşov a fost arestat

Poliţiştul care a atacat o fată de 17 ani din Braşov
a fost arestat

Bărbatul a ajuns în arest. FOTOArhivă.

Omul legii este din Dâmboviţa şi se pare că venise la Braşov pentru a recupera o datorie pe care o avea concubinul victimei. Poliţistul a fost arestat pentru 20 de zile.

Bărbatul de 34 de ani a intrat cu forţa în locuinţa fetei din Braşov în urmă cu patru zile, a lovit-o, a jefuit-o şi a vrut să o răpească. Tânăra de 17 ani a reuşit însă să scape. Surse din cadrul anchetei susţin că agresorul a vrut să recupereze o datorie pe care o avea concubinul fetei.

Fata de 17 ani a trecut prin clipe de groază acum două seri când s-a trezit cu individul în apartament. Poliţistul a lovit-o cu pumnii, i-a luat 350 de lei, două telefoane mobile şi cartea de identitate şi a vrut să o ducă cu forţa la Dâmboviţa. Fata a reuşit să scape şi să fugă pe casa scării. Bărbatul s-a întors acasă, unde a şi fost prins.

„ Suspectul de 34 ani,reţinut de poliţişti,sub aspectul comiterii infracţiunilor de  tâlhărie, violare de domiciliu şi  tentativă de  lipsire de libertate în mod ilegal,a fost prezentat magistraţilor braşoveni,care au dispus arestarea lui preventivă pentru 20 de zile.Cercetările sunt continuate de poliţişti,pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul“, se arată în comunicatul poliţiei.

citeste totul despre: