VIDEO Poliţiştii au reuşit să prindă o reţea de hoţi care demonta piese din calea ferată. Ascundeau piesele sub pat şi în bibliotecă

VIDEO Poliţiştii au reuşit să prindă o reţea
de hoţi care demonta piese din calea ferată. Ascundeau piesele sub pat şi în bibliotecă

Suspecţii au fost arestaţi FOTO Arhivă

Cei trei bărbaţi erau căutaţi încă din luna noiembrie după ce au furat peste 100 de relee de cale ferată şi au pus în pericol siguranţa circulaţiei.

De mai bine de trei luni hoţii furau sistematic piese de cale ferată de pe rutele Braşov-Rupea şi Braşov-Făgăraş. Au perturbat circulaţia mai multor trenuri şi au pus în pericol siguranţa călătorilor. 

La începutul acestei luni, poliţiştii au început să monitorizeze gruparea de hoţi, iar ieri, cei trei tineri, au fost reţinuţi. Astăzi au primit şi mandate de arestare pentru 29 de zile. 

Oamenii legii au făcut mai multe percheziţii şi au găsit la domiciliul suspecţilor 111 relee de cale ferată. Piesele erau ascunde sub un pat şi într-o bibliotecă. 

Prejudiciul se ridică la 185.327 lei.

„Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi Judecătoriei Rupea,care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile,pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat,pătrundere fără drept în zona de siguranţă a căii ferate,distrugere şi semnalizare falsă.Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documetarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor“, se arată în comunicatul poliţiştilor.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: