Poliţiştii braşoveni au confiscat 4 tone de alcool şi au desfiinţat două instalaţii cladestine. Două persoane au fost reţinute

Poliţiştii braşoveni au confiscat
4 tone de alcool şi au desfiinţat două instalaţii cladestine. Două persoane au
fost reţinute

Percheziţiile s-au desfăşurat în patru judeţe. FOTOArhivă.

În urma celor 20 de percheziţii efectuate ieri de poliţiştii braşoveni în patru judeţe, oamenii legii au confiscat 4050 de litri de alcool, 12.000 de lei şi au desfiinţat două instalaţii ilegale de prelucrare a alcoolului.

Două persoane, administratorii firmelor clandestine, au fost reţinuţi.  „În fapt, din cercetări a reieşit că, în perioada  2014-2016, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale din judeţele Braşov, Satu Mare,Vrancea şi Vâlcea, ar fi efectuat operaţiuni comerciale având ca obiect livrarea şi achiziţia de băuturi spirtoase, fără  să evidenţieze în contabilitate veniturile realizate. În urma audierilor, doi dintre administratori,un bărbat de 47 de ani, din judeţul Satu Mare şi un bărbat, de 47 de ani, din judeţul Braşov, au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi deţinere în afara antrepozitului fiscal, respectiv comercializarea pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Nu mai puţin de 75 de poliţişti şi inspector vamali au descins ieri în patru judeţe în acest dosar ce vizează contraband cu alcool.        

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările