Poliţist, trimis în judecată pentru luare de mită

Poliţist, trimis în judecată pentru luare de mită

Omul legii a fost prins în flagrant. FOTOArhivă.

Omul legii, care între timp şi-a dat demisia, va fi judecat de magistraţii de la Tribunalul Braşov. Pe lângă faptul că a luat mită, omul s-a dat  drept procuror ca să scape de acuzaţii. Până să fie reţinut pentru mită poliţistul nu mai fusese niciodată sancţionat.

Poliţistul a oprit un şofer în 24 iunie şi a descoperit că revizia tehnică a maşinii era expirată. Omul legii a reţinut talonul, dar nu a întocmit proces verbal de amendă. În schimb i-a dat şoferului un bilet pe care şi-a trecut numărul de telefon şi i-a scris să îl sune pentru a rezolva problema. Totul pentru 200 de lei. Şoferul l-a denunţat pe poliţist, iar procurorii au organizat un flagrant. Infracţiunile omului legii nu s-au oprit aici. „S-a mai reţinut că în data de 1.07.2013, în timpul procedurii de cercetare la fata locului având ca obiect o faptă de corupţie, inculpatul Dănuţ Adrian Duducea si-a declinat în fals identitatea procurorului de caz“, a precizat procurorul Ramona Muscalu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: