Poliţist cercetat după ce l-a lovit cu capul în figură pe un şofer de autobuz. Din ce cauză s-a petrecut agresiunea

Poliţist cercetat
după ce l-a lovit cu capul în figură pe un şofer de autobuz. Din ce cauză s-a
petrecut agresiunea

Politist cercetat penal pentru agresiune FOTO Arhiva Masina de Politie

Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este cercetat penal, fiind acuzat că a lovit cu capul în figură un şofer de autobuz al Regiei Autonome de Transport Braşov, după  o şicanare în trafic,

Ştiri pe aceeaşi temă

Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, informează observatorulbv.ro

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliţie (...) şi se afla în timpul său liber. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe (...). De asemenea, (...) s-au declanşat verificări, prin structura specializată de control intern", declară subcomisarul Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. 

Agresiunea s-a petrecut în după-amiaza de 14 mai. După şicanarea din trafic, poliţistul ar fi mers cu maşina la autobaza RAT Braşov, unde, potrivit conducerii Regiei, poliţistul a forţat intrarea în curtea autobazei, l-a lovit cu capul în figură pe şofer, s-a urcat înapoi la volan şi, spre ieşire, a lovit şi un alt angajat al instituţiei.

Ambele victime au primit îngrijiri medicale şi sunt în afara oricărui pericol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: