Plimbări în tricou şi plajă în noiembrie, la Braşov (GALERIE FOTO)

Plimbări în tricou şi plajă în noiembrie, la Braşov (GALERIE FOTO)

Căldura de noiembrie la Braşov

Chiar dacă suntem în luna noiembrie, mercurul termometrelor a ajuns, weekend-ul acesta, la aproape 20 grade Celsius. Cu o astfel de vreme frumoasă, lumea a ieşit din case pentru a se plimba, a mânca îngheţată sau chiar a face grătare.

Ştiri pe aceeaşi temă

VEZI AICI FOTOGALERIE

Vremea însorită i-a scos pe braşovenii de toate vârstele din case. Mulţi dintre ei au optat pentru un grătar, iar alţii au ales să se plimbe prin centrul oraşului. Pe strada Republicii şi prin Piaţa Sfatului, braşovenii s-au plimbat sumar îmbrăcaţi, unii dintre ei purtând chiar tricouri, pantaloni scurţi şi şlapi.


„E cald, e plăcut afară aşa că am ieşit la promenadă. Profităm de ultimele zile de căldură din an", a declarat Ovidiu Stoian, care se plimba în tricou pe strada Republicii.


Fiind cald şi îngheţata s-a vândut foarte bine, iar teresale au fost pline cu oameni care purtau ochelari de soare şi sorbeau câte un frappe.


„Fiind o zi frumoasă de noiembrie, atipică pentru această lună, am decis să ieşim la plimbare şi să ne răsfăţăm cu o îngheţată", a mărturisit Mihaela Şuteu.


Plajă în noiembrie

Zona de agrement „La iepure" a fost plină de oameni, maşini şi de grătare. Chiar dacă suntem în luna noiembrie, braşovenii au pregătit grătarele chiar şi la bustul gol.


„Am venit la grătar cu soţia şi cu prietenii de familie. Vremea este foarte frumoasă şi am ieşit din casă ca să profităm de soare cât se mai poate", a spus Stelian Vlaicu, care şi-a dat jos tricoul sperând că soarele îl va mai prinde puţin.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


citeste totul despre: