Percheziţii la traficanţi de etonobotanice la Braşov. 15 persoane au fost duse la audieri

Percheziţii
la traficanţi de etonobotanice la Braşov. 15 persoane au fost duse la audieri

Procurorii au confiscat 200 de grame de produse etnobotanice. FOTOArhivă.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au descins astăzi la 20 de locuinţe din Braşov. Percheziţiile vizează destructurarea unei reţele care făcea trafic cu etnobotanice procurate din străinătate.

Cele 20 de percheziţii au fost efectuate astăzi în locuinţe din cartierele Florilor şi Craiter din Braşov. Anchetatorii au ridicat produse etnobotanice, dar şi aparatură electronică. În total 15 persoane au fost duse la audieri. Potrivit anchetatorilor urmează să se facă şi reţineri în acest dosar. Gruparea aducea din străinătate etnobotanicele şi le vindea în mai multe oraşe din ţară. 

„Au fost 20 de percheziţii la o grupare care făcea trafic cu substanţe psihoactive denumite popular etnobotanice. 15 persoane au fost transportate la sediul poliţiei pentru audieri. În timpul percheziţiilor au fost confiscate 200 de grame de produse psihoactive. Urmează probabil şi reţineri în acest caz, dar după ce vom vedea cum decurg audierile“, a declarat Cătălin Borcoman procuror şef în cadrul DIICOT Braşov. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: