Percheziţii la antrenori de câini de luptă din România. Ancheta a ajuns până la serviciile secrete americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii la cei care antrenau câini pentru lupte FOTO Adevărul
Percheziţii la cei care antrenau câini pentru lupte FOTO Adevărul

Şase percheziţii se derulează la persoane care pregăteau câini pentru lupte şi efectuau plăţi în mod fraudulos, cu carduri ce păreau emise în Statele Unite ale Americii

Poliţiştii braşoveni efectuează şase percheziţii domiciliare, într-un dosar în care cercetează săvârşirea infracţiunilor de „efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos” şi „organizarea de lupte între animale sau cu animale”. 

„Percheziţiile au loc în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj, la domiciliile şi sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada februarie – iunie a.c., ar fi efectuat operaţiuni de plată, în mod fraudulos, către diverşi comercianţi, prin utilizarea de carduri bancare ce ar fi emise de către autorităţile din Statele Unite ale Americii, precum şi la persoane care, în perioada mai - iunie 2022, ar fi desfăşurat activităţi de pregătire şi antrenare a unor câini din categoria câinilor agresivi şi lupte între animale”, a precizat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.  

Totodată, acţiunea beneficiază de sprijinul Secret Service (Statele Unite ale Americii) şi al Centrului European de Criminalitate Cibernetică al Europol.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Milionarul braşovean Ioan Neculaie, trimis din nou după gratii. Pentru ce a fost condamnat

Trei colegii şi o şcoală privată sunt cele mai bine şcoli gimnaziale din Braşov. Gimnaziile clasice, în pierdere de viteză la Evaluarea Naţională

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite