Pelicula turnată de Kevin Kostner la Braşov, victorioasă la Premiile Emmy

Pelicula turnată de Kevin Kostner la Braşov, victorioasă la Premiile Emmy

Kevin Costner, pe platourile de filmare de la Dragoslavele

Miniseria a primit premii pentru interpretarea actorilor, dar şi pentru mixaj, montaj şi machiaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film şi realizată în România, a câştigat două premii, pentru cel mai bun actor în rol principal (Kevin Costner), respectiv secundar (Tom Berenger), la gala Primetime Emmy Awards 2012, care a avut duminică seară, potrivit Mediafax.ro.

Cele două premii pentru interpretare masculină primite de miniseria TV "Hatfields & McCoys" duminică seară se alătură celor trei primite la gala premiilor Emmy "tehnice", din 15 septembrie. Atunci, românul Dragoş Stanomir a câştigat un premiu Creative Arts Emmy, fiind recompensat la categoria "cel mai bun mixaj de sunet pentru o miniserie TV". Dragoş Stanomir a fost premiat la această categorie alături de Christian Cooke şi Brad Zoern.

Miniseria filmată în România a mai primit, pe 15 septembrie, un premiu pentru cel mai bun machiaj şi cel mai bun montaj în categoria sa.

Citiţi aici povestea cailor care au apărut în filmul lui Kevin Kostner

Filmările pentru această miniserie TV au avut loc în 2011, în cea mai mare parte în studiourile Castel Film din România, dar şi în localităţi din judeţele Argeş şi Braşov, şi s-au întins pe o durată de 13 săptămâni, în timpul cărora Kevin Costner s-a aflat în România.

Un braşovean a făcut căruţe pentru Kevin Kostner

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: