Patru români au plănuit un jaf ca-n filme la Roma. Aventura s-a terminat cu patru focuri de armă şi moartea unuia dintre tâlhari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharii au fost prinşi de carabienieri. FOTOArhivă.
Tâlharii au fost prinşi de carabienieri. FOTOArhivă.

Patru bărbaţi din Victoria au şocat prin faptele lor capitala Italiei. Unul dintre ei a fost ucis, iar ceilalţi trei au fost arestaţi de carabinieri.

În 29 iunie 2013 în jurul orelor 23.30 cei patru au intrat într-o vilă din capitala Italiei cu scopul vădit de a fura. Erau pregătiţi ca la carte pentru jaful programat: cagule, arme, maşină. Cel puţin aşa susţin anchetatorii italieni. Iar pentru că proprietarii, soţ şi soţie, erau acasă, au făcut uz de arsenalul avut. Au legat-o pe femeie, dar nu au apucat să fure nimic. Proprietarul vilei a scos un pistol şi a tras patru focurid e armă. Unul dintre gloanţe l-a ucis pe unul dintre tâlhari.

Poliţiştii italieni i-au identificar repede pe atacatori: Nicolae Valentin Bărbat de 36 de ani, Robert Constantin Grancea de 24 de ani, Liviu Adrian Petraşcu de 23 de ani şi Gheorghe Prisăcaru de 35 de ani. Toţi sunt dinVictoria şi locuiau de câţiva ani în Italia.  

Toată presa din Italia a scris despre inciedent. ,,Noapte de teroare la Roma. Un arhitect de 81 de ani a ucis pe unul dintre hoţii mascaţi care au intrat prin efracţie în vila sa din strada Nomentana 1012, amplasată în partea de nord-est a capitalei. Hoţii au luat ostatic pe soţia lui de 77 de ani pe care au imobilizat-o, legat-o şi i-au pus căluş în gură. Răpitorul, hoţul este un român de 36 de ani cu antecedente penale de furt. Arhitectul a văzut un om în grădină şi a tras 4 gloanţe în aer apoi a intrat în casă şi a tras din nou pentru a-i speria” titra Corriere della sera.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite