Patronul Hotelului Aurelius din Poiana Braşov a plătit 50.000 de lei pentru neglijenţa angajaţilor

Patronul Hotelului Aurelius din Poiana Braşov
a plătit 50.000 de lei pentru neglijenţa angajaţilor

Hotelul Aureliius a fost redeschis. FOTOArhivă.

Bucătăria hotelului de cinci stele a fost închisă săptămâna trecută de inspectorii Protecţiei Consumatorului după ce s-au descoperit alimente expirate şi mucegăite. În ultimele zile s-a făcut o curăţenie general, iar hotelul a fost redeschis.

Controlul nu a rămas însă fără urmări. Patronii au primit o amendă de 50.000 de lei. Conducerea hotelului a recunoscut că a fost vorba despre o neglijenţăîn serviciu. O persoană din conducerea unităţii a fost demisă, iar un alt anagajat a rămas fără câteva procente bune la salariu. În plus hotelul nu a mai intrat în cursa pentru cazarea delegaţiilor venite la Festivalul Olimpic al TIneretului European.

„Am constatat remedierea tuturor problemelor identificate săptămîna trecută, astfel că, din punctul nostru de vedere, restaurantul poate funcţiona normal“, a declarat  Claudiu Sorin Susanu, comisarul şef al Comisariatului regional pentru Protecţia Consumatorilor.

Descoperirea de săptămâna trecută i-a şocat pe inspectorii OPC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: