Paşte la munte pentru toate buzunarele. Preţuri de lux în Poiana Braşov şi Predeal, accesibil în zona Bran-Moeciu

Paşte la munte
pentru toate buzunarele. Preţuri de lux în Poiana Braşov şi Predeal, accesibil
în zona Bran-Moeciu

Zona Bran-Moieciu este una dintre cele mai căutate de turişti. FOTOSimona Suciu

Hotelierii îi aşteaptă pe turişti cu produse tradiţionale, spectacole speciale şi multă distracţie pentru copii. Dacă în Poiana Braşov şi Predeal preţurile sunt destul de mari, la pensiunile din Bran-Moeciu, aceasta sunt acceptabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hotelurile de patru stele din Poiana Braşov vin cu oferte speciale în perioada Paştelui, dar acestea nu sunt deloc ieftine. Preţurile pleacă de la 110 euro de persoană şi pot depăşi 200 de euro de persoană pentru un sejur de trei zile. E drept că şi serviciile sunt pe măsură. Pe lângă cazare şi mic dejun, hotelierii oferă masă festivă de Paşte cu produse tradiţionale, vin, ouă roşii şi cozonac imediat după slujba de Înviere, dar şi spectacole şi acces gratuite la saună, piscină, jacuzzi sau masaj. Pentru copii au fost pregătite petreceri speciale, locuri de joacă, vânătoare de ouă de Paşte, ateliere de încondeiat ouă, dar şi daruri şi o întâlnire cu Iepuraşul.

Mai ieftin este la vilele din staţiune care se pot închiria în regie proprie. Preţurile pleacă de la minim 100 de lei camera pe noapte.

Nici la Predeal preţurile nu sunt mici. Hotelurile din staţiune vin cu oferte care pleacă de 100 de euro şi pot ajunge la 170 de euro de persoană pentru un sejur de trei nopţi. Preţul include cazarea, masa festivă de Paşte, acces la SPA-urile din hoteluri, dar şi cadouri de la Iepuraş pentru cei mici. Hotelierii mai pun la bătaie locuri de joacă acoperite sau în aer liber pentru copii. La vile cazarea pleacă de la 100 de lei pe noapte.

Mai ieftin în zona Bran-Moieciu

Peniunile din Bran, Moieciu, Fundata sau Şirnea, o zonă extrem de căutată de turişti vin şi ele cu oferte. Turiştii pot alege mai multe tipuri de pachete în funcţie de buget. Cazarea costă între 70 şi 250 de lei, camera pe noapte. Masa festivă costă între 50 şi 100 de lei de persoană, iar turiştii care doresc pensiune completă vor plăti în plus în tre 60 şi 120 de lei pe zi. Astfel cu 500 de lei, un cuplu poate petrece trei zile la pensiunile din zonă. Pe lângă cazare turiştii pot participa la vopsitul ouălor, la prepararea drobului şi a cozonacului, dar şi la slujbele  de Înviere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: