Părerea lui Marian Godină despre declaraţiile ministrului de interne Carmen Dan: „O doamnă extrem de timorată. Mi-a fost jenă“

Părerea lui Marian Godină
despre declaraţiile ministrului de interne Carmen Dan: „O doamnă extrem de timorată.
Mi-a fost jenă“

Marian Godină a participat şi el la protestul de marţi noaptea de la Braşov. FOTOArhivă.

Poliţistul Marian Godină a postat pe Facebook un mesaj în care îşi spune părea despre declraţiile de presă făcute de ministrul de interne Carmen Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Godină a comentat într-o postare pe Facebook ce părere are despre declaraţiile ministrului de interne Carmen Dan referitoare la protestele de aseară, la incidente petrecute în Bucureşti, dar şi afirmaţiile despre persoane publice care ar fi promovat ieşitul în stradă.

Marian Godină a spus că îşi doreşte un ministrul de interne de care să fie mândru şi care să poată ţine liber un discurs fără să citească de pe foi. „Îmi doresc să trăiesc clipa în care voi fi mândru că sunt condus de un ministru de interne care îşi merită pe deplin funcţia pe care o ocupă. Să îl privesc cu admiraţie atunci când ţine un discurs, pe care să îl ţină fără să îl citească, să îl văd că acceptă întrebări din partea jurnaliştilor, cărora să le răspundă ferm şi concis. Un ministru care să nu fie încuiat nici de cea mai dificilă întrebare venită din partea celui mai iscusit jurnalist. Să îmi dea încredere şi să îmi pot spune în gând emoţionat: ăsta e un minstru de interne adevărat, care mă reprezintă“, a scris Marian Godină pe Facebook.

Marian Godină o descrie drept o doamnă timorată pe Carmen Dan. „Am vizionat declaraţia de presă a doamnei ministru de interne. Am văzut o doamnă extrem de timorată, citind cu mare dificultate de pe nişte foi şi dând foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat nişte persoane publice care promovează ieşitul în stradă, dorind parcă să ne arate vinovaţii pentru ce se întâmplă în ţară. Să accepte întrebări din partea jurnaliştilor?? Normal că a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum să facă aşa ceva când nu ar fi avut răspunsurile scrise pe foaie? Mi-a fost jenă“, a mai scris Marian Godină pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Reacţiile jurnaliştilor nominalizaţi de ministrul de Interne pentru „implicarea şi susţinerea protestelor“: „Mi se pare o formă de intimidare şi chiar presiune“

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările