Parada de 1 Decembrie modifică circulaţia autobuzelor

Parada de 1 Decembrie modifică circulaţia
autobuzelor

De 1 Decembrie vor fi modificări în traseul autobuzelor. FOTOPrimăria Braşov.

În data de 1 decembrie 2016, între orele 8.30 – 11.15, vor avea loc modificări în traseele şi orarele mai multor linii de transport, schimbările fiind determinate de desfăşurarea, în intervalul orar menţionat, pe Bulevardul Eroilor, a paradei militare prilejuite de Ziua Naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Directorul general al R.A.T. Braşov, Cristian Radu, a declarat că „deplasarea autobuzelor de pe liniile 1, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe Strada Vlad Ţepeş. Vom înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul Străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia „Teatrul Dramatic“. În intervalul orar menţionat, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit“

Circulaţia autobuzelor de pe liniile 14, 20, 28, 50, 51 şi 52 nu va fi afectată de desfăşurarea paradei. Alte modificări ale traseelor sau orarelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. R.A.T. Braşov va lua toate măsurile după finalizarea manifestărilor să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite.

De asemenea în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, circulaţia mijloacelor de transport în comun pe raza municipiului Braşov se va face potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 6.30 – 22.30.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările