Pacienţii de la Spitalul din Făgăraş sunt hrăniţi din găleţi exact ca animalele

Pacienţii de la Spitalul din Făgăraş sunt
hrăniţi din găleţi exact ca animalele

Mâncarea pacienţilor era aşezată în găleţi de plastic. FOTO oradesibiu.ro

Mâncarea pacienţilor internaţi la secţia de chirurgie a spitalului din Făgăraş şi-au primit prânzul din găleţi de plastic. Situaţia revoltătoare a ieşit la iveală după ce rudele unui pacient au făcut poze şi le-au trimis cotidianului „Ora de Sibiu”.

Oamenii care au fotografiat găleţile au fost şocaţi de ce au văzut. „Nu se poate aşa ceva, ca pacienţii să fie serviţi în felul acesta. Am refuzat mâncarea când am văzut cum se aduce. Cui i-ar mai veni să mănânce când vede că hrana este adusă în găleţi, pusă în farfurii cu polonice vechi de ani de zile??? Ca la porci sunt hrăniţi pacienţii”, le-a scris jurnaliştilor de la Ora de Sibiu cel care a realizat pozele.

Directorul spitalului din Făgăraş, Constantin Grigoriţă, are declaraţii şocante. Întâi a spus că nu este adevărat şi că totul este o tentativă de defăimare a unităţii. Ulterior, Grigoriţă s-a arătat deranjat doar de faptul că un halat era aşezat pe căruciorul de mâncare şi de faptul că polonicul nu avea smalţ. Despre găleţile cu mâncare nu a avut nimic de obiectat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: