Ordine de protecţie provizorii emise pentru doi soţi tineri care s-au bătut reciproc. Niciunul nu are voie să se apropie de celălalt

Ordine de protecţie provizorii emise pentru doi soţi tineri care s-au bătut reciproc. Niciunul nu are voie să se apropie de celălalt

Foto arhivă Adevărul

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie” după o încăierare între doi tineri, soţ şi soţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi s-au luat la bătaie luni, la miezul nopţii. Fiecare din ei şi-a lovit partenerul. 

 "S-a constatat că există pericol iminent" 

La intervenţia Poliţiei, ambii au reclamat că au fost bătuţi.

"Un bărbat, în vârstă de 30 ani şi soţia acestuia, în vârstă de 23 ani, s-ar fi agresat reciproc, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Braşov.
În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de  evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii pe o perioadă de 5 zile faţă de ambele persoane", precizează IPJ Braşov.

De asemenea, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

Rămâne de văzut dacă autorităţile judiciare vor considera necesară emiterea unor ordine de protecţie permanente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: