Opera Braşov vă invită la două spectacole în acest weekend

Opera Braşov vă invită la două spectacole în acest
weekend

Văduva Veselă este unul dintre cele mai apreciate spectacole de operetă. FOTOOpera Braşov.

Vineri de la ora 18.30 puteţi vedea spectacolul de operetă Văduva Veselă, iar duminică de la ora 17.00 puteţi admira spectacolul de balet Degeţica.

Ştiri pe aceeaşi temă

Văduva Veselă, cel mai îndrăgit titlu de operetă are în rolurile principale  pe   fermecătoarea soprană a Operei Braşov, Simona Manole Mărcan şi pe Alecandru Aghenie o tânără speranţă a Operei Braşov. Pe scenă vor mai urca Lacramioara  Schuller (debut), Cristina Rosu, Alina Ichim, Iulia Pirlea, George Cojocaru (Opera Nationala Iasi), Mihai  Irimia, Cristian  Fieraru, Marian Reste, Nicolae Zaharia, Paul Tomescu, Nicolae  Cucu, Claudiu Bugnar. Biletele costă 10 şi respective 20 de lei în funcţie de locul ocupat în sală.

Duminică este rândul celor mici să vină la Operă alături de părinţi şi bunici. Degeţica este povestea lui Andersen ce a inspirat-o pe maestra coregraf, NERMINA DAMIAN, săcreeze o atmosferă feerică,miraculoasă şi colorată, apelând la muzica lui Mozart, tratată  clasic dar şi pe ritmuri moderne,ajungând până la jaz şi rock.  Cu acest spectacol de balet, ovestit de Nicolae Zaharia , se vor bucura toţi copiii, de la 3 la 80 de ani. Biletul de intrare costă 10 lei. Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: