Oferte speciale pentru îndrăgostiţi, în Poiana Braşov şi în zona Bran Moieciu

Oferte speciale pentru îndrăgostiţi, în Poiana
Braşov şi în zona Bran Moieciu

Îndrăgostiţii vor avea partea de o cină romantică. FOTOArhivă.

Proprietarii multor hoteluril din staţiunea Poiana Braşov fac chiar reduceri de 50% pentru cupluri de Valentine’s Day.

Pentru un weekend romantic într-un hotel de 3 stele îndrăgostiţii vor plăti între 400 şi 600 de lei. Oferta include cazare cu mic dejun, o cină romantică în seara de Sfântul Valentin, un cadou surpriză şi acces la dotările hotelului.

La hotelurile de 4 şi 5 stele sejururile costă între 800 şi 1200 de lei. Pachetele includ cazare cu mic dejun, o cină romantică în doi la lumina lumânărilor, răsfăţ în cuplu la SPA - hidromasaje cu uleiuri esenţiale, masaj cu pietre calde, reflexoterapie, saună umedă şi masaje de relaxare. Clienţii beneficiază şi de acces gratuit la piscină, jacuzzi şi fitness.
 

Distracţie şi pe pârtie

În weekend-ul de Valentine’s Day, pe pârtiile din Poiana Braşov se organizează concursuri de schiuri pe pereci, baluri mascate, competiţii de dans şi căsătorii de o zi. Până acum au ocupate 30% dintre locurile de cazare.

Turiştii care vor să vină în zona Bran Moeciu de Ziua Îndrăgostiţilor vor plăti între 150 şi 300 de lei în funcţie de pensiune.Pachetele includ micul dejun, cina festivă, cazarea şi spectacole surpriză. Gradul de ocupare al staţiunilor este de 40%.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: