Ofertă la Bran: cearşafuri spălate la covată în bucătăria pensiunii

Ofertă la Bran: cearşafuri spălate la covată în bucătăria
pensiunii

Cearşafurile erau puse la înmuiat în blocul alimentar. FOTObrasovultau.ro

După ce au primit mai multe reclamaţii de la turişti, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au făcut un control la o vilă, care numai pensiune turistică nu se poate numi.

Verificările au început în blocul alimentar. „Nu a fost igienizat niciodată, ulei ars este de foarte mult timp rămas, murdărie, cearceafurile sunt spălate aici într-o cuvă în condiţii total improprii”, a declarat Sorin Susanu cms. şef Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Regiunea Centru Braşov, citat de brasovultau.ro.

Nici camerele nu respectau regulile. „Spaţiile sunt neconforme pentru că nu poate să existe o suprafaţă nefinisată odată ce acesta vilă este deschisă circuitului turistic, zone rămase fără parchet, aşternuturile sunt pe jos şi sunt neconforme pentru că trebuie să fie albe”, a mai spus Sorin Susanu, citat de brasovultau.ro. În plus vesela nu era bine curăţată. Prorpietarii au încercat să se justifice spunând că este doar o casă privată. În schimb pe net îşi făceau reclamă ca pensiune turistică şi ofereau cazare.

 

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: