O turistă a fost alergată de un urs în parcul central din Sinaia. A fost salvată în ultimul moment de un agent de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO academia barbatilor
FOTO academia barbatilor

O adolescentă a fost alergată, sâmbătă seară, de un urs în parcul central Dimitrie Ghica din Sinaia. Tânăra a fost salvată de un agent de pază care i-a auzit ţipele disperate şi a venit să vadă ce se întâmplă. Agentul de pază a fost premiat pentru intervenţia sa.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în Parcul Dimitrie Ghica, din Sinaia. La scurt timp după ce a fost îndepărtat pericolul, la faţa locului au ajuns şi jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, care au îndepărtat ursul spre zona împădurită, conform  cetăţeanul.net. 

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Direcţiei Judeţene de Pază. Pentru intervenţia sa, agentul de pază va fi premiat.

„Îl felicitam pe agentul OANCEA GABRIEL, care in timp ce-şi executa serviciul la obiectivul din parcul din Sinaia, alertat de ţipetele unei turiste, a venit in ajutorul acesteia, alungand un urs ce se deplasa înspre tânăra adolescenta! Aceasta a fost găzduită in interiorul obiectivului, colegul nostru a alertat prin serviciul 112 Jandarmeria şi situaţia a avut un final fericit! Felicitari colegului nostru şi mulţumim ca ne reprezintă cu mândrie!”, scrie pe “Îl felicităm pe agentul Oancea Gabriel care, în timp ce-şi executa serviciul la obiectivul din parcul din Sinaia, alertat de ţipetele unei turiste, a venit in ajutorul acesteia, alungând un urs ce se deplasa înspre tânăra adolescentă! Aceasta a fost găzduită in interiorul obiectivului. Colegul nostru a alertat prin serviciul 112 Jandarmeria şi situaţia a avut un final fericit!”, precizează (DJP). 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite