O tânără din Covasna şi-a aruncat pruncul în soba de teracotă

O tânără din Covasna şi-a aruncat pruncul în soba de
teracotă

Femeia a aruncat pruncul în sobă. FOTOArhivă.

Femeia este acum cercetată pentru pruncucidere şi riscă până la şapte ani de închisoare dacă se dovedeşte că avea discernământ în momentul comiterii faptei.

Femeia a născut în 17 aprilie şi a ascuns nou născutul în sobă imediat după ce l-a născut. Copilului nu a avut nicio şansă şi a murit la scurt timp. Mama s-a simţit şi ea rău, a avut dureri foarte mari şi o hemoragie şi a mers la spital. Medicii şi-au dat imediat seama că a născut de curând şi când au văzut că femeia nu dă niciun fel de detalii despre copil au anunţat poliţia. Bebeluşul însă murise deja. Femeia este acuzată de ucidere din culpă şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

„În data de 18.04.2015 a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu. Gheorghe un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou născutului săvârşită de către mamă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Curţii de Apel Braşov care supraveghează ancheta.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: