O tânără de 27 de ani a dispărut fără urmă în Paris. Familia crede că a fost răpită

O tânără de 27 de ani a dispărut fără urmă în
Paris. Familia crede că a fost răpită

Ana Maria a dispărut în 16 februarie. FOTOfacebook.

Fata a fost dată în urmărire internaţională, după ce ultimul telefon  în care a vorbit cu sora ei geamănă a fost unul alarmant.

Ana Maria a muncit în Marea Britanie ca babysitter. Vroia să obţină bani pentru ca la vară să plece la studii în Japonia. În 16 februarie Ana Maria şi-a sunat sora din Săcele (jud Braşov)  şi i-a spus că va lua un tren până la Paris şi de acolo avionul spre Bucureşti. Fata nu a mai ajuns în ţară, iar ultimul telefon pe care l-a dat familiei este şocant.

„Dragii mei prieteni am nevoie de ajutorul vostru.Sora mea geamănă a dispărut pe data de 16.02.2013. M-a sunat în acea zi de un număr privat şi mi-a spus că are mare nevoie de ajutor deoarece cineva vrea să o pună să facă lucruri pe care ea nu le vrea şi o ţine cu forţa acolo. Vă rog postaţi acest mesaj peste tot. Sunt disperată. Rog Share“ este mesajul postat pe facebook de sora tinerei dispărute.

Sora tinerei povesteşte că după acel telefon a primit un email de la o persoană numită Bob Steward în care Ana Maria scrie că este bine şi nu mai vine acasă. Sora fetei este convinsă că nu Ana Maria a trimis acel mail. Speriată fata a depus plângere la poliţie.

„Persoana a fost dată în urmărire naţională şi internaţională şi sperăm ca, în cel mai scurt timp, în colaborare cu autorităţile franceze, să soluţionăm acest caz”, a spus Liviu Naghi, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: