O tânără de 26 de ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele următoare va fi stabilită cauza decesului tinerei FOTO: arhivă Adevărul
Zilele următoare va fi stabilită cauza decesului tinerei FOTO: arhivă Adevărul

În dimineaţa zilei de marţi 17 noiembrie, în jurul orei 7, poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie Braşov au fost sesizaţi prin apel la 112 că o tânără s-ar fi precipitat de la fereastra apartamentului său de la etajul 6 al unui bloc din cartierul Răcădău.

Surse judiciare ne-au declarat că un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului la doar câteva minute după efectuarea apelului, fiind declarat din păcate decesul tinerei în vârstă de doar 26 de ani. „Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului tinerei. Mai mulţi colegi poliţişti şi procurori se află la faţa locului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, dosar în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei”, ne-au precizat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Deocamdată nu se cunosc cauzele tragicului accident. Încă nu se ştie dacă tânăra a căzut accidental sau s-a sinucis. Mai mulţi vecini ai tinerei şi martori din zonă vor fi audiaţi în această săptămână legat de acest tragic caz.

Vă mai recomandăm şi:

România ar putea trece prin al treilea val epidemic. Când cred specialiştii că ne va lovi

Familia bărbatului mort după ce a fost „gazat” de o femeie-jandarm cere despăgubiri de sute de mii de euro

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite