O prostituată prinsă în flagrant a fost reţinută de poliţişti

O prostituată prinsă în
flagrant a fost reţinută de poliţişti

Prostituata a fost reţinută. FOTOArhivă.

Oamenii legii au făcut o razie în zonele în care âşi fac veacul prostituatele şi au descoperit că femeile nu duc deloc lipsă de clienţi.

Prima a fost prinsă o tânăra de 17 ani,din Racoş,judeţul Braşov,în timp ce intreţinea raport sexual oral cu un tânăr,în schimbul sumei de  50 de lei,în autoturismul acestuia,parcat pe strada Grigore Ureche.Tânăra a fost depistată în repetate rânduri în timp ce întreţinea relaţii sexuale contra cost pe raza municipiului Braşov,ca urmare poliţiştii au reţinut-o  preventiv pentru 24 de ore,pe bază de ordonanţă,şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.
 

Poliţiştii au mai întcomit un dosar penal similar pe numele unei covăsnence de 20 ani,prinsă în flagrant în  timp ce întreţinea relaţii sexuale normale contra cost cu un tânăr,în autoturismul acestuia,parcat pe strada  Matei Corvin. Alte trei tinene au primit amenzi de 500 de lei fiecare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: