O nouă atracţie turistică în centrul oraşului: plimbări cu trăsuri trase de cai

O nouă atracţie turistică în centrul oraşului:
plimbări cu trăsuri trase de cai

Trăsurile vor circula imediat ce vremea se va încălzi. FOTOPrimăria Braşov

Primăria a abrobat trei trasee turistice prin centrul oraşului. Trăsurile vor plimba turiştii prin tot centrul istoric. Modelul trăsurii a fost adus de la Viena, are patru locuri şi va fi trasă de doi cai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trăsurile vor începe să circule odată cu încălzirea vremii şi tot atunci Primăria va stabili şi preţurile. Turiştii vor avea la dispoziţie trei trăsuri. „Există o solicitare în acest sens din partea unei persoane fizice care s-a adresat primăriei cu o cerere şi care a propus acest lucru. Eu cred că trebuie să stimulăm acest gen de a face turism în municipiul Braşov. De ce să nu încercăm. Cred că este un lucru bun. Vom vedea dacă turiştii preferă acest gen de plimbări în zona istorică a Braşovului“, a spus primarul Gorge Scripcaru.Trăsurile vor fi parcate în curtea interioară a Bisericii Catolice de pe strada Mureşenilor.

Trăsurile vor circula pe următoarele trasee:

Strada Mureşenilor – bulevardul Eroilor – strada Agrişelor- strada Iuliu Maniu – strada Nicolae Iorga – Strada Mureşenilor;

Strada Mureşenilor – strada George Bariţiu – Piaţa Unirii – strada Prundului – Aleea Tiberiu Brediceanu

Strada Mureşenilor – bulevardul Eroilor – Primărie – strada Colonel Buzoianu – Cetăţuie.

Pe aceeaşi temă:

Primăria cumpără Cetăţuia Braşovului

Investiţii de 100 de milioane de euro din fonduri europene la Braşov

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările