O miniserie filmată în Braşov şi Argeş, nominalizată la premiile Emmy

O miniserie filmată în Braşov şi Argeş, nominalizată la premiile Emmy

Kevin Costner, pe platourile de filmare de la Dragoslavele

Cineaştii români Şerban Porupcă, Adina Bucur şi Dragoş Stanomir au fost nominalizaţi la premiile Primetime Emmy 2012, pentru miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă de televiziunea History Channel în colaborare cu Castel Film şi realizată în România. Starul producţiei a fost Kevin Kostner.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Academy of Television Arts & Sciences, asociaţia care decernează premiile Primetime Emmy, Şerban Porupcă a fost nominalizat la categoria "cea mai bună regie artistică pentru o miniserie TV" (alături de John Vertrees, Derek Hill şi Sally Black), Adina Bucur a fost nominalizată la categoria "cele mai bune costume pentru o miniserie TV" (alături de Karri Hutchinson), iar Dragoş Stanomir a fost nominalizat la categoria "cel mai bun mixaj de sunet", scrie newsbv.ro.

Miniseria "Hatfields & McCoys" a primit în total 16 nominalizări. Seria TV a avut succes în Statele Unite, unde primul episod difuzat pe History Channel în 28 mai (Memorial Day) a înregistrat o audienţă de 13,9 milioane de spectatori.
Miniseria "Hatfields and MCCoys", care cuprinde trei episoade, descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy, în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: