O maşină ce dezinfecta o zonă din Braşov a devenit virală pe internet. „Împrăştie Covidul, aşa ne omoară”, au comentat adepţii teoriei conspiraţiei VIDEO

O maşină ce dezinfecta o zonă din Braşov a devenit virală pe internet. „Împrăştie Covidul, aşa ne omoară”, au comentat adepţii teoriei conspiraţiei VIDEO

FOTO: Captură Video/Facebook

O filmare din cartierul Stupini, din Braşov, în care apare o maşină care execută lucrări de dezinfecţie şi împrăştie substanţe a devenit virală vineri pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postarea a strâns peste 8.000 de distribuiri şi sute de comentarii în care oamenii sunt revoltaţi şi cred că acţiunea de dezinfecţie va avea drept urmări fie decesul, fie chiar îmbolnăvirea cu Covid.

Poliţistul Marian Godină a strâns şi distribuit o parte dintre comentarii

„Aproape 8.700 de distribuiri a adunat această postare. Vă las doar câteva dintre comentariile care au fost făcute de compatrioţii noştri. Ce poţi să mai zici?", scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

„Criminalilor, voi omorâţi populaţia”, a comentat un internaut. 

„Împrăştie Covidul, aşa ne omoară”, a scris altul. 

Sunt foarte puţini cei care îndrăznesc să comenteze la acest filmuleţ şi să explice prezenţa maşinii pe străzi, noaptea: „Dezinfectează, aia fac, nu omoară pe nimeni."

Marian Godină a publicat şi anunţul autorităţilor către populaţie în legătură cu acţiunile de dezinfecţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările