O mamă şi fiica ei s-a reîntânit după 28 de ani. Fata a fost abandonată de tată într-un centru de plasament pe când avea doar un an

O mamă
şi fiica ei s-a reîntânit după 28 de ani. Fata a fost abandonată de tată
într-un centru de plasament pe când avea doar un an

Femeia a ţinut să îşi păstreze anonimatul. FOTOcugetliber.ro

Cele două femei nu au dorit să apară public să îşi spună povestea şi au cerut expres să îşi păstreze anonimatul. Cele două s-au întâlnit ieri pentru prima dată în 28 de ani după ce Poliţia Braşov reuşit să desluşască acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul a început în 1986 când fetiţa avea doar un an şi a fost abandonată de tată într-un Centrul de Plasament din Braşov. Nimeni nu ştie de ce a făcut bărbatul acest gest sau de ce mama nu s-a luptat mai mult să-şi caute atunci fetiţa. Se pare că bărbatul avea bănuieli că fata nu este copilul său natural şi de aceea a abandonat-o. Fata a crescut printre străini, dar nu a abandonat niciodată ideea de a-şi găsi mama. Acum are 29 de ani, locuişte în Mehedinţi, este căsătorită şi are patru copii ai ei.

În 3 noiembrie 2014, fata a avenit la Poliţia Braşov şi a cerut să i caute mama. Faptul că a stat într-un centrul de plasament din Braşov era singurul ei indiciu, singurul loc de unde se puteau începe căutările. Poliţiştii au făcut mai multe verificări şi ieri au reuşit să dea de mama fetei. Femeia are acum 51 de ani, locuieşte în Vrancea şi are alţi opt copii cu un alt bărbat. Cele două femei s-au întâlnit, dar au cerut expres ca identitatea lor să nu fie dezvăluită presei.

„Poliţia a făcut verificări în urma cererii femei i şi a reuşit să îi găsească mama. Cele două femei au fost puse în legătură, mai ales că şi mama îşi căuta fiica. Ne bucurăm că am reuşit să contribuim la întregirea unei familii după 28 de ani“, ne-a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: