O femeie care şi-a ucis bărbatul în somn a primit 7 ani de puşcărie. Magistraţii au ţinut cont de chinurile prin care a trecut tânăra

O femeie care şi-a ucis bărbatul în
somn a primit 7 ani de puşcărie. Magistraţii au ţinut cont de chinurile
prin care a trecut tânăra

Femeia era bătută zilnic de bărbatul pe care l-a ucis.

Femeia de 32 de ani din Olteţ şi-a ucis bărbatul cu un ciocan în timp ce acesta dormea. Elisabeta Căldărara a recurs la acest gest deoarece nu mai suporta bătăile crunte pe care le primea în fiecare zi.

Chiar în noaptea dinaintea crimei (27 spre 28 aprilie 2013), femeia primise o mamă de bătaie din partea partenerului de viaţă, agresaţi fiind şi cei cinci copii ai cuplului, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 14 ani. În jurul orei 6.00 dimineaţa, femeia a luat ciocanul, când soţul ei dormea, şi l-a lovit în zona capului, provocându-i răni grave. Imediat după agresiune femeia a început să aibă remuşcări şi i-a povestit unei vecine ce a făcut. Femeia a chemat ambulanţa, dar a fost prea târziu pentru bărbat.  

Femeia a fost reţinut imediat şi  şi-a recunoscut fapta. A povestit şi chinurile prin care au trecut, iar psihologii spun că tânăra era traumatizată. Magistraţii au condamnat-o la doar 7 ani de închisoare deoarece au ţinut cont de circumstanţele atenuante. Copiii femeii vor ajunge în grija statului cât mama lor este la închisoare. Sentinţa dată de Tribunalul Braşov nu este definitivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: