O femeie nu a mai plătit întreţinerea din 1999 şi are restanţe de 32.000 de lei. Nu poate fi executată silit deoarece nu are apartamentul intabulat

O femeie nu a mai plătit întreţinerea din 1999 şi are restanţe de 32.000 de
lei. Nu poate fi executată silit deoarece nu are apartamentul intabulat

Femeia a refuzat să-şi plătească întreţinerea. FOTOArhivă.

Din cauza ei şi restul locatarilor au avut de suferit şi au rămas luni la rând fără apă şi căldură. Femeia a acumulat datorii de 32.000 de lei, iar apartamentul a fost debranşat de la curent, căldură şi apă caldă.

Deşi parte din pierderi au fost suportate din fondul de rulment al asociaţiei, aceasta a fost la rândul ei chemată în instanţă de furnizorii de utilităţi.  „Începând din 1999, Asociaţia de proprietari a avut nenumărate procese cu această locatară, majoritatea lor câştigate, dar toate s-au lovit de un singur obstacol şi anume, în mod conştient, locatara nu şi-a intabulat apartamentul la Oficiul de Cadastru. Aşa că noi degeaba am avut hotărâri care să fie puse în executare, toate s-au lovit de faptul că apartamentul nu este intabulat”, a explicat Toma Meliton preşedinte Asociaţia de Proprietari „Brânduşelor 55”, citat de bzb.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: