O adolescentă de 16 ani fost înjunghiată şi împinsă în faţa trenului în Gara Bartolomeu din Braşov de un cioban care spune că a avut o viziune

O adolescentă de 16 ani fost înjunghiată şi împinsă în faţa trenului în Gara Bartolomeu din Braşov de un cioban care spune că a avut o viziune

Femeia a fost dusă la spital. FOTOArhivă.

Martorii spun că victima şi agresorul s-au certat pe peron înainte cu câteva minute de tragedie. Apoi bărbatul a sărit efectiv pe fata de 16 ani şi a atacat-o cu un cuţit. Bărbatul spune că nu şite cine i-a pus cuţitul în mână.

UPDATE 20.10 Amănunţe şocante ies la iveală în cazul atacului din Gara Bartolomeu. Agresorul, un cioban de 40 de ani din Feldioara şi victima, o fată de 16 ani din Zărneşti nu se cunoşteau. Atacatorul nu a putut spune de ce a vrut să o omoare şi se pare că nu este în toate minţile. „Am avut o viziune. Mi-am urmat destinul. Nu ştiu cine mi-a pus cuţitul în mână. O să vedeţi voi. Şi voi o să vă urmaţi destinul“, a fost tot ce le-a spus agresorul poliţiştilor.

Fata a avut noroc să scape cu viaţă deoarece pe peron se afla un om al legii. „Poliţistul a sărit şi l-a imobilizat pe agresor după prima lovitură. Suspectul a fost reţinut şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov pentru audieri“, ne-a declarat comisar şef Valentin Nechita, de la Poliţia Transporturi Feroviare Braşov.

Fata de 16 ani este în stare critică la spital. Lovitura de cuţit i-a atins un nerv şi este posibil ca minora să fi paralizat pe partea stângă. Medicii fac tot ce este posibil pentru a-i salva viaţa.

ora. 19.27 Oamenii aflaţi în gară nu au apucat să facă absolut nimic. Bărbatul i-a spus câteva vorbe adolescentei, după care a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în gât. A impins-o apoi pe şine.  Mecanicul a fost însă vigilent, a observat incidentul şi nu a pornit garnitura., Bărbatul a fost reţinut, iar victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov Femeia este în stare critică. Agresorul ar putea fi acuzat de tentativă la omor sau chiar omor, dacă femeia nu va putea fi salvată.

Vom reveni cu amănunte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: