O femeie de 63 de ani din Recea a fost atacată de cinci câini

O femeie de 63 de ani din Recea a fost
atacată de cinci câini

Femeia a fost atacată de câinii vecinului care unblau liberi pe stradă. FOTOArhivă.

Femeia se întorcea acasă pe bicicletă în momentul în care haita de câini a atacat-o. A fost la un pas să fie ucisă de animalele, dar a fost salvată chiar de proprietarul câinilor care îi lăsase liberi pe stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atacatul a afost loc în plină zi. Viorica Zdrăilă  se întorcea acasă cu bicicleta de la o grădină. Cu puţin timp înainte să ajungă acasă, la nr. 207, s-a întâmplat nenorocirea. Cei 5 câini ai vecinului, care locuieşte la nr. 210, au pus-o pe femeie la pământ într-o clipită. Căzută la sol şi cu bicicleta peste ea nu a mai putut decât să strige după ajutor. A fost salvată de proprietarul animalelor, dar este decisă să îl dea în judecată.

„În cele din urmă, proprietarul câinilor, care se afla la cules cartofi în grădină, la vreo 200 de metri de unde eram eu, m-a auzit, a venit şi a luat animalele de pe mine. Nu ştiu ce făceam dacă nu venea, eram singură, soţul meu era în câmp. Am avut noroc că am avut o haină mai groasă, că altfel luau bucăţi de pe mine. O să-l dau în judecată. Nu se poate să treci pe stradă şi să fii mâncat de viu de câini. O să-i cer daune morale, iar toţi banii pe care îi voi obţine în urma sentinţei îi voi dona unei case de copii”, a declarat Viorica Zdrăilă, citată de Bună Ziua Făgăraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: