O familie cu trei copii a fost evacuată pentru o datorie de 700 de lei

O familie cu trei copii a
fost evacuată pentru o datorie de 700 de lei

Vecinii au sărit în apărarea familiei sărmane. FOTOBuna Ziua Făgăraş.

Oamenii locuiau cu chirie pe strada Negoiu într-o locuinţă ce aparţine Primăriei Făgăraş. Familia se descurcă cu un singur salariu şi nu a mai reuşit să plătească chiria în ultimele luni.

Oamenii s-au trezit la uşa casei cu executorul judecătoresc, însoţit de jandarmi şi de reprezentanţi ai Primăriei Făgăraş. Deşi executorul judecătoresc susţine că aceşti chiriaşi au fost înştiinţaţi de evacuare în urmă cu câteva săptămâni, chiriaşii spun că nu au ştiut nimic şi nu au primit nicio hârtie, în acest sens, scrie „Bună Ziua, Făgăraş”. Oamenii nu şi-au mai achitat chiria de peste şase luni, iar Primăria Făgăraş i-a dat în judecată. Contractul de închiriere a fost reziliat, iar oamenii daţi afară din casă.

Familia Pârvu, compusă din cei doi soţi şi trei copii, trăieşte dintr-un singur salariu, cel al soţului. În timpul procedurii de evacuare, la faţa locului au venit şi câţiva reprezentanţi ai Serviciului de Asistenţă Socială, pentru a se asigura că cei trei copii vor avea toate condiţiile necesare unui trai decent şi după plecarea din locuinţa social, mai scrie Buna Ziua Făgăraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: