VIDEO O elevă face legea într-o şcoală din Braşov: râde de profesoară pe ritmuri de manea, în timp ce o filmează. „Hai la cimitir să te îngrop puţin“

VIDEO O elevă face legea într-o şcoală din Braşov: râde de profesoară pe ritmuri de manea, în timp ce o filmează. „Hai la cimitir să te îngrop puţin“

FOTO Mediafax

Poliţia municipiului Săcele, judeţul Braşov s-a autosesizat după ce un filmuleţ ajuns pe reţelele de socializare arată cum o elevă îşi bate joc de profesoară în timpul orelor, cu versuri dintr-o manea. Fata se amuză, în timp ce cadrul didactic pare resemnat şi abia îngaimă ceva, iar ceilalţi elevi stau tăcuţi şi fără reacţie în bănci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eleva, care şi-ar fi înregistrat isprava, improvizează batjocoritor o manea şi i-o dedică profesoarei sale, care se aude timid pe fundal, dar n-are nicio şansă în faţa fetei.

 „Hai la cimitir să te îngrop puţin... să te vadă lumea toată că tu eşti o terminată”, fredonează eleva, care pare să facă legea în clasă.

„În urma apariţiei in mediul online, pe o reţea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politistii din cadrul I.P.J. Brasov – Politia Municipiului Sacele, s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate şi împrejurările în care a avut loc evenimentul. În funcţie de rezultatul cercetărilor se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: