O cisternă încărcată cu 31 de tone de motorină şi benzină s-a răsturnat la Zărneşti. Circulaţia a fost deviată şi mai multe persoane au fost evacuate

O cisternă încărcată cu 31 de
tone de motorină şi benzină s-a răsturnat la Zărneşti. Circulaţia a fost
deviată şi mai multe persoane au fost evacuate

Cisterna s-a răsturnat pe marginea drumului. FOTOISU Braşov

O cisternă care transporta 24 de tone de motorină şi 7 tone de benzină s-a răsturnat la Zărneşti după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulaţia a fost deviată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a petrecut după ce şoferul cisternei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un zid de pe marginea drumului. Cisterna transporta 24 de tone de motorină şi 7 tone de benzină, iar un rezervor s-a fisurat. În zonă au intervenit mai multe echipaje de ISU, iar Poliţia a deviar circulaţia pentru evita orice pericol.  40 de persoane care locuiau în casele din apropierea locului unde s-a răsturnat cisterna au fost şi ele evacuate. În zonă a fost adusă o altă cistern pentru a prelua combustibilul. Nimeni nu a fost rănit.

„In bărbat de 46 ani care conducea un autovehicul tip cisternă, dinspre Zărneşti înspre Poiana Marului pe DN73A, încărcat cu motorină şi benzină , din cauze care urmează a fi clarificate, a pierdut controlul volanului acroşând un zid de piatră aflat pe partea dreaptă în direcţia sa de deplasare. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei rutiere şi ISU Braşov care au luat măsuri specifice de protecţie şi deviere temporară a traficului rutier pâmă la eliminarea oricărei stări de pericol. Din accident nu au rezultat victime, iar în urma testarii alcooltest a conducatorului auto, rezultatul a fost negativ“, se arată în comunicatul Poliţiei Braşov. 

citeste totul despre: